kuljetinISO_PJG-copy.jpgMonipuolinen valikoima elevaattoreita ja ketjukuljettimia

Käyttövarma kokonaisuus

Mepun monipuolinen kuljetinvalikoima on kehitetty vastaamaan asiakkaiden erilaisia kapasiteetti- ja automaatiovaatimuksia. Laadukkaat elevaattorit ja kuljettimet yhdessä Mepun muun laajan tuotevalikoiman kanssa tarjoavat mahdollisuuden valmiin, asiakkaan toiveita vastaavan kokonaisratkaisun räätälöintiin.

Mepun laajasta valikoimasta löytyy elevaattoreita ja ketjukuljettimia niin pienten ja keskisuurten maatilojen kuin suurten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin.

Kaikki kuljetintuotteet on valmistettu sinkitystä teräksestä, eli ne kestävät erinomaisesti myös ulkokäytössä.
 

lataa_mepu.jpg kmaayhteys.jpg

 

 

L-mallisarja 30 - 60tn

L-mallisarja sopii erityisesti pienille ja keskisuurille maatiloille, joissa viljankäsittely keskittyy puintiaikaan (käsiteltävän viljan määrä vuodessa alle 3000tn). Kapasiteetti on 30 - 60 tonnia tunnissa kuivalla vehnällä.

I-mallisarja 40 - 120tn

I-mallisarja on suunniteltu keskisuurille ja suurille maatiloille sekä sekä kuivaamoille ja kaupallisille viljavarastoille, joissa viljaa käsitellään ympäri vuoden (käsiteltävän viljan määrä vuodessa alle 30 000 - 50 000tn). Kapasiteetti on 40 - 120 tonnia tunnissa kuivalla vehnällä.

H-mallisarja 60 - 600tn

H-mallisarja on suunniteltu suurille maatiloille ja teollisuuteen jatkuvaan päivittäiseen ja ympärivuotiseen käyttöön (käsiteltävän viljan määrä vuodessa yli 30 000 - 50 000tn). Kapasiteetti on 60 - 600 tonnia tunnissa kuivalla vehnällä.

 


 

Mepu-elevaattorit 60 - 90tn

Sinkitystä teräslevystä valmistetut elevaattorit kuljettavat viljan nopeasti ja varmasti. Elevaattorin yläpään akselille kiinnitetty vaihdemoottori takaa varman käynnistyksen kaikissa olosuhteissa.

Elevaattori on helppo huoltaa ja puhdistaa. Yläpäässä on irrotettava kansi ja alapään sivuilla on suurikokoiset puhdistusluukut. Yläpäähän asennettava esipuhdistin pitää kuivaamon pölyttömänä myös viljaa siirrettäessä.

Alapään kiilamainen muoto, tasainen pieni välys kuppien välillä sekä niiden liikerata, jossa kupit ovat vaaka-asennossa kohdatessaan kaatosuppilosta tulevan viljan, tuovat monia etuja. Kuppeihin kohdistuu aina maksimitäyttö, eivätkä ne potki takaisin.