Mepu-viljasiilot  joustavaan ja luotettavaan viljan varastointiin

Mepun viljasiilot on pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset. Laajasta valikoimasta voit valita mieleisesi koon ja mallin tarvitsemillasi varusteilla.

Modernit siilot ovat edullisia ja nopeita asentaa. Valikoimissa on kolme eri mallia: tasapohjasiilo, perinteinen betonikartiopohjasiilo ja teräskartiopohjasiilo. Siilojen halkaisijat alkaen 4,6m ja tilavuudet alkaen 50m³.

Tyhjennysvaihtoehtoja ovat pyyhkäisyruuvi suoralla vetopäällä, vinolla vetopäällä tai nouseva vetopää pystyruuvilla sekä perinteinen kairan läpivienti siiloon.

Siilot sopivat kaikkien viljalajien varastointiin. Teräskartiopohjasiiloa voidaan käyttää monipuolisesti myös puskurivarastona tai pellettisiilona.
 

Helppo ja nopea koota

Vakiovarusteisiin kuuluvat pintakäsitellyt seinä- ja kattoelementit, seinäjäykisteet, suuri miesluukku, tikkaat, täyttöaukko ja tarkistusluukku katolla sekä pultit ja mutterit. Siilon kokoaminen pulttiliitoksilla on helppoa ja nopeaa.

Teräkartiopohjasiilon vakiovarusteisiin kuuluu myös 45° teräskartiopohja jaloilla.

Lisävarusteita ovat kairan läpivienti ja suojaputket, siilokoon mukaan valittava pyyhkäisyruuvi suoralla tai vinolla pystyruuvilla, viljan tasovahti sekä tuuletuspohja ja puhallin.

 

lataa_mepu.jpg kmaayhteys.jpg