Käyttövarma kokonaisuus

Mepun monipuolinen kuljetinvalikoima on kehitetty vastaamaan asiakkaiden erilaisia kapasiteetti- ja automaatiovaatimuksia. Laadukkaat elevaattorit ja kuljettimet yhdessä Mepun muun laajan tuotevalikoiman kanssa tarjoavat mahdollisuuden valmiin, asiakkaan toiveita vastaavan kokonaisratkaisun räätälöintiin.

Kaikki kuljetintuotteet on valmistettu sinkitystä teräksestä, eli ne kestävät erinomaisesti myös ulkokäytössä.

Mepun laajasta valikoimasta löytyy elevaattoreita ja ketjukuljettimia niin pienten ja keskisuurten maatilojen kuin suurten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin.

L-mallisarja 30 – 60t

L-sarja sopii erityisesti pienille ja keskisuurille maatiloille, joissa viljankäsittely keskittyy puintiaikaan (käsiteltävän viljan määrä vuodessa alle 30 000 tonnia).

I-sarja 40 – 120t

I-mallisarja on suunniteltu keskisuurille ja suurille maatiloille sekä sekä kuivaamoille ja kaupallisille viljavarastoille, joissa viljaa käsitellään ympäri vuoden (käsiteltävän viljan määrä vuodessa 30 – 50 000 tonnia).

H-sarja 60 – 600t

H-mallisarja on suunniteltu suurille maatiloille ja teollisuuteen jatkuvaan päivittäiseen ja ympärivuotiseen käyttöön (käsiteltävän viljan määrä vuodessa yli 50 000 tonnia).

Mepu-elevaattorit 60 – 90t

Sinkitystä teräksestä valmistetut elevaattorit kuljettavat kosteankin viljan nopeasti ja varmasti – kuitenkaan viljaa vahingoittamatta.

Elevaattorin rakenne on itsekantava. Ala- ja yläosissa on avoimet ripapyörät. Suoravetoinen vaihdemoottori on käyttövarma kaikissa olosuhteissa ja on miltei huoltovapaa. Kuppeihin kohdistuu aina maksimitäyttö, eivätkä ne potki takaisin.

Elevaattori on helppo puhdistaa suurista puhdistusluukuista. Lisävarusteena yläpäähän asennettava esipuhdistin pitää kuivaamon pölyttömänä myös viljaa siirrettäessä.

Säädettävällä viljasuihkun ohjauslevyllä estetään viljan pääseminen takaisin elevaattorin putkeen. Korvausilman otto tapahtuu kaatokuilun liitososan yläreunassa olevasta raosta. Rakenne tehostaa huomattavasti viljan valumista, jolloin viljaa voi säilyttää normaalia kauemmin kaatokuilussa.

MalliMEPU60MEPU90
Kapasiteetti [t / h]68118
Moottori [kW]47.5
Hihnan leveys [mm]140170
Kuppimäärä [kpl / m]76
Kuppikoko [mm]140200
Elevaattoriputki [Ø mm]210280
3-tiejakaja [Ø mm]160200

Galleria

Video