Koko viljankuivaamo yhdessä sovelluksessa

Grain Cloud-sovelluksen avulla saat nopeasti ja helposti yleiskuvan kaikista viljankuivaamon prosesseista ja yksiköistä. Sovellus tehostaa sadonkorjuukautta ja vähentää stressiäsi, koska se seuraa ja laskelmoi kuivaus- ja siirtoajat puolestasi. Kun kuivaamon tiedot ovat nähtävissä matkapuhelimesta, työskentely on helpompaa ja turvallisempaa.

Grain Cloud noutaa eri yksiköiden tiedot kuivaamon valvontajärjestelmästä. Hälytys aktivoituu välittömästi, jos jokin koneista seisahtuu. Grain Cloud laskee lisäksi jäljellä olevat kuivaus- ja siirtoajat, ja mahdollistaa siten työtehtävien suunnittelun ja jakamisen.

Grain Cloud -sovelluksen avulla voit aina tarkistaa viljan varastotilanteen ajasta ja paikasta riippumatta. Käyttöliittymä on nykyaikainen ja sovellus on yhteensopiva kaikkien mobiililaitteiden ja tietokoneiden kanssa. Grain Cloud helpottaa myös huoltotöitä, sillä se tallentaa laitteistojen käyttöhistorian ja muistuttaa seuraavasta huoltokerrasta.

Grain Cloud optimoi työnkulun, minimoi seisonta-ajan ja säästää rahaa

  • YLEISKATSAUS: Overview-välilehdellä näkyvät uusimmat ilmoitukset ja niiden tärkeysjärjestys.
  • ASETUKSET: Settings-välilehdellä käyttäjä voi muuttaa kuivaamon tietoja ja lähettää palautetta jälleenmyyjälle.
  • SISÄÄNOTTO: Kaikki viljaerien tiedot syötetään järjestelmään Intake-välilehden kautta.
  • VARASTO: Storage-välilehdellä on tiedot kaikista säiliöistä ja siiloista. Käyttäjä näkee nopeasti ja helposti kaikki tärkeät tiedot, kuten painon, viljelykasvin, lajikkeen ja varastointiajan. Yhteenveto tiedoista on saatavana kunkin varastointipaikan ja lajikkeen osalta.
  • LAITOS: Laitteistot ja niiden käyttöhistoria näkyvät Facility-välilehdellä. Sovellus antaa ilmoituksen, kun jokin koneista on korjattava ja huollettava.

Videot