Kampanja: Päivitä kuivurisi pölyttömään aikakauteen

Storm-pölynkeräinpaketti vaunukuivuriin nyt kampanjahintaan 2990 € Mepun uudella pölynpoistojärjestelmällä poistat yli 90% viljapölystä ja akanoista! Paketti sopii Mepu-vaunukuivuriin, joka on varustettu 2,2kW kanavaimureilla. Paketti sisältää 2x Storm-pölynkeräin, 2x sykloni seinäkiinnikeellä ja 10m putkipaketti.   Einari-pölykontti nyt kampanjahintaan 3990 € Mepun Einari-pölykontilla käsittelet pölyt helposti! Etukuormaajasovitteet sisältyvät hintaan.   Hinnat alv. 0%. Kampanjahinnat ovat voimassa 30.4.2020 mennessä tehtyihin uusiin tilauksiin. Vielä ehdit […] Lue lisää »

Kampanja: Vaunukuivurin huoltotarkastus keväälle 2020

Juuri nyt saat vaunukuivurin huoltotarkastuksen kampanjahintaan 325 €! Kokonaisuus sisältää seuraavat toimenpiteet: tarkastetaan ketjujen ja voimansiirtohihnojen kireys ja kunto elevaattorin läppien kunnon tarkistus öljypolttimen ja suodattimen tarkistus ja säätö uunin lämpökanavan puhdistus uunin sisäpohjan ja polttimen puhdistus vaihteiden öljyn tarkastus (syöttölaite ja levitinlautanen) ketjujen ja syöttölaitteiston laakereiden voitelu tarkistetaan ruuvien, viljasäiliön, kennojen syöttölaitteen ja kartiopohjan […] Lue lisää »

Vaunukuivurin huoltotarkastus kampanjahintaan

Juuri nyt saat vaunukuivurin huoltotarkastuksen kampanjahintaan 255€ (alv. 0%)! Kokonaisuus sisältää seuraavat toimenpiteet: tarkastetaan ketjujen ja voimansiirtohihnojen kireys ja kunto elevaattorin läppien kunnon tarkistus öljypolttimen ja suodattimen tarkistus ja säätö uunin lämpökanavan puhdistus uunin sisäpohjan ja polttimen puhdistus vaihteiden öljyn tarkastus (syöttölaite ja levitinlautanen) ketjujen ja syöttölaitteiston laakereiden voitelu tarkistetaan ruuvien, viljasäiliön, kennojen syöttölaitteen ja […] Lue lisää »

Vaunukuivurin huoltotarkastus kampanjahintaan

Vaunukuivurin huoltotarkastus kampanjahintaan Juuri nyt saat vaunukuivurin huoltotarkastuksen kampanjahintaan 255€ (alv. 0%)! Kokonaisuus sisältää seuraavat toimenpiteet: tarkastetaan ketjujen ja voimansiirtohihnojen kireys ja kunto elevaattorin läppien kunnon tarkistus öljypolttimen ja suodattimen tarkistus ja säätö uunin lämpökanavan puhdistus uunin sisäpohjan ja polttimen puhdistus vaihteiden öljyn tarkastus (syöttölaite ja levitinlautanen) ketjujen ja syöttölaitteiston laakereiden voitelu tarkistetaan ruuvien, viljasäiliön, […] Lue lisää »