Joustavaa ja luotettavaa viljan varastointia

Mepun viljasiilot ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset. Modernit siilot ovat laadukkaita, edullisia ja sopivat kaikkien viljalajien varastointiin. Teräskartiopohjasiiloa voidaan käyttää monipuolisesti myös puskurivarastona tai pellettisiilona.

Siilojen seinä- ja kattoelementeissä on loistava korroosion kestävyys. Siilon kokoaminen pulttiliitoksilla on helppoa ja nopeaa. Tukeva seinä nousee vauhdilla. Erikoistyökaluja ei tarvita, vaan koko pystytys voidaan hoitaa kotoisin voimin. Tilan viljankuivaamo tai rehunkäsittelypaikka sopii parhaiten siilon pystytyspaikaksi, sillä olemassa olevaa koneistoa voidaan käyttää täyttöön ja tyhjennykseen.

Vakiovarusteisiin kuuluvat seinäjäykisteet, nousutikkaat selkäkaarilla, kattotikkaat, ruuvikuljettimen seinäyhde ja suojaputki sekä suuret miesluukut katolla ja seinässä.

Tasapohjasiilot Teräskartiopohjasiilot Teolliset siilot

Lisävarusteet

Siilon seinään asennettavan kuljetintuen max. kuormitus on 600kg. Tuen korkeutta voidaan hienosäätää 6cm.

Siiloihin on saatavana mekaaninen, huoltovapaa ja helposti asennettava tasovahti. Se on luotettava ja kustannustehokas tapa seurata viljatason korkeutta siilossa. Kun viljamäärä saavuttaa tasovahdin, sen väri muuttuu mustasta vihreäksi – loistaen jopa pimeässä! Tasovahteja voi asentaa siilon seinälle kaikkien tärkeiden kerrosten kohdalle.

Viljasiilojen tyhjennykseen ja viljan siirtoon on saatavana erilaisia tyhjennysruuveja ja kuljettimia.