READYMADE-kuivuri saadaan nopeasti käyttöön

Mepu on rakentanut jo vuodesta 1983 asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmiiksi sähköistettyjä, pitkälle koottuja ja helppokäyttöisiä eräkuivureita.

Kaikkiin Mepun valmistamiin kuivureihin on saatavilla Mepun READYMADE–konsepti, jolloin kuivuri toimitetaan sähköistettynä ja lähes asennusvalmiina. Moottorit ja johtosarjat liittimillä ovat valmiina. Valmiiksi kootut kuivauskennot, viljatilat ja kansi kaiteineen nopeuttavat rakentamista. Uuni, automaatio ja kaikki käyttöönotolle olennaiset elementit sisältyvät Mepu READYMADE-toimituksiin.
 

Nykyaikainen kuivausteknologia

Mepun kuivausteknologia on energiatehokas, joka laskee käyttökustannuksia. Kuivauksessa käytettävät lämmönlähteet takaavat korkean hyötysuhteen. Kuivuriin voi valita BASIC/SEMI-automaatiokeskuksen tai AUTO-automaatiokeskuksen jatkuvalla kosteudenmittauksella sekä etäkäytöllä. Kosteudenmittaus on tarkka ja vähentää kallista yli- tai alikuivausta saavuttaen halutun kosteuden, satoi tai paistoi!

Aksiaalipuhaltimien taajuusmuuttajakäyttö vähentää sähkön kulutusta ja ilmamäärän portaaton säätö optimoi kuivausilman lämpötilan. Lisävarusteena saatavalla eristyspaketilla energiankulutus on alhainen, kuivaus tehostuu ja voit säästää jopa 10 -20% energiakustannuksissa.

Mepu READYMADE-kuivuri ei vaadi erikoiskuljetuksia. Pystytys ja käyttöönotto tapahtuu nopeasti. Jälleenmyyntiarvo pysyy tunnetusti korkeana. Mepu-kuivureiden käyttöikä on tunnetusti pitkä ja huolto- ja varaosakulut alhaiset.

Galleria