Hela spanmålsanläggningen i en app

Grain Cloud är en app som snabbt och enkelt ger överblick över alla processer och enheter på anläggningen. Den gör skördesäsongen effektivare och mindre stressig eftersom den håller koll på och beräknar tork- och transporttider, samtidigt som den varnar om något stannar upp. Med hela anläggningens status i mobilen blir allt mycket lättare och tryggare.

Genom anläggningens styrsystem hämtar Grain Cloud information om de olika enheterna. Skulle ett driftstopp ske kommer omedelbart ett larm. Om torken eller transporten stannar mitt i natten kan problemet åtgärdas på en gång och många dyrbara timmar sparas in. Dessutom beräknar Grain Cloud återstående tork- och transporttider och underlättar därmed planering och arbetsfördelning.

Med Grain Cloud finns lagerstatusen alltid nära till hands, oavsett tid och plats. Gränssnittet är modernt och intuitivt och appen är kompatibel med alla mobila enheter och datorer. Grain Cloud gör till och med underhållsarbetet enklare eftersom den lagrar alla maskiners drifthistorik och ger påminnelser när det är dags för service.

Grain Cloud optimerar arbetet, minimerar driftstoppen och sparar pengar

  • ÖVERSIKT: I fliken Overview visas de senaste notiserna och deras prioriteringsgrad.
  • INSTÄLLNINGAR: Under Settings kan användaren byta anläggning och skicka feedback till återförsäljaren.
  • INLASTNING: All data om spannmålspartierna matas in genom fliken Intake.
  • LAGER: Under Storage finns alla fickor och silos samlade. Användaren ser snabbt och enkelt all viktig data som vikt, gröda, sort och lagringstid summerat för varje lagerställe och för varje sort.
  • ANLÄGGNING: Under Facility visas alla maskiner och deras drifthistorik. Notiser kommer när det är dags för service och underhåll.

Videor