Taattua laatua jo 70 vuotta

Suomessa suunniteltuja ja Suomessa tehtyjä laatutuotteita jo vuodesta 1952! Viljankäsittelylaitteistaan tunnettu Mepu Oy on alansa ehdoton edelläkävijä. Uuttera tutkimus- ja kehitystyömme tuottaa jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillemme.

Mepun asiantuntijat tarjoavat ennennäkemättömän kokemuksen alalta. Tarjoamme käyttöösi suunnittelun, projektinhallinnan ja huoltopalvelut. Työntekijöillämme on runsaasti kokemusta maatalousalasta, joten he tuntevat nykyaikaisen viljankäsittelyjärjestelmän rakenteet ja vaatimukset. Mepu tarjoaa yhden laajimmista ja täydellisimmistä tuotevalikoimista viljankäsittelyyn. Uskomme, että vahvat asiakassuhteet ja laadukkaat tuotteet ovat peruspilareita menestykseen. Tämä toimintafilosofia ohjaa työtämme jatkossakin viljelijöiden kanssa.

Suuren suosion ympäri Eurooppaa saavuttaneet tuotteemme kertovat korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa. Tehokkuus ja toimintavarmuus ovat asiakkaillemme tärkeitä, ja niin ne ovat meillekin. Automatisoitu ja robottikeskeinen tuotantomme varmistavat osaltaan kustannustehokkaan ja luotettavan toiminnan.

Toimintamme perustuu SFS-EN ISO 9001 -laatujärjestelmään ja kantavien rakenteiden osalta SFS-EN ISO 3834-3-hitsausvaatimusten täyttämiseen. Toiminnassa on huomioitu SFS-EN ISO 14001 ympäristö- ja OHSAS 18001:fi työturvallisuusjärjestelmän oleelliset vaatimukset.
 

LuotettavaKumppaniyritys