Ohjausjärjestelmät

Mepun ohjausjärjestelmät ovat joustavia ja turvallisia käyttää. Luotettavien järjestelmien ansiosta kuivaamojen käyttö on helppoa ja sujuvaa. Kuivaamojen ohjausjärjestelmät voidaan räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy perinteisestä kuivausautomatiikasta aina täysautomaattisiin ohjausjärjestelmiin. Lue lisää »

Grain Cloud-sovellus

Grain Cloud-sovelluksen avulla saat nopeasti ja helposti yleiskuvan kaikista viljankuivaamon prosesseista ja yksiköistä. Sovellus tehostaa sadonkorjuukautta ja vähentää stressiäsi, koska se seuraa ja laskelmoi kuivaus- ja siirtoajat puolestasi. Kun kuivaamon tiedot ovat nähtävissä matkapuhelimesta, työskentely on helpompaa ja turvallisempaa. Grain Cloud noutaa eri yksiköiden tiedot kuivaamon valvontajärjestelmästä. Hälytys aktivoituu välittömästi, jos jokin koneista seisahtuu. Grain […] Lue lisää »

READYMADE-konsepti

Mepu on rakentanut jo vuodesta 1983 asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmiiksi sähköistettyjä, pitkälle koottuja ja helppokäyttöisiä eräkuivureita. Kaikkiin Mepun valmistamiin kuivureihin on saatavilla Mepun READYMADE–konsepti, jolloin kuivuri toimitetaan sähköistettynä ja lähes asennusvalmiina. Moottorit ja johtosarjat liittimillä ovat valmiina. Valmiiksi kootut kuivauskennot, viljatilat ja kansi kaiteineen nopeuttavat rakentamista. Uuni, automaatio ja kaikki käyttöönotolle olennaiset elementit sisältyvät Mepu […] Lue lisää »

Vaunukuivurit (K-sarja)

Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava kuivausratkaisu. Lämminilmakuivuri on myös helposti siirrettävissä paikasta toiseen. Varmatoimisen ja tarkasti testatun Mepu-vaunukuivurin ja perinteisen, rakennettavan siilokuivurin olennaiset erot ovat edulliset kustannukset, kuivurin korkeus sekä käyttöönoton nopeus ja tehokkuus. Tehokas vaativissakin olosuhteissa Teknisesti korkealaatuinen vaunukuivuri säilyttää kuivaustehonsa tasaisena vaativissakin olosuhteissa ja kuivaa energiatehokkaasti myös märkää […] Lue lisää »

Vaunukuivurit (M-sarja)

Mepun uudistetun, käytännöllisen M-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen. M-sarjan kuivurit perustuvat samaan, luotettavaksi todettuun teknologiaan kuin Mepun suuritehoiset jatkuvatoimiset kuivurit. Pitkälle kehitetty kuivausteknologia takaa laadukkaan lopputuloksen lisäksi sen, että vilja kuivuu nopeasti ja energiatehokkaasti. M-vaunukuivurimallisto on monipuolinen kokonaisuus, jonka kuivuri-, uuni- ja kaatoallasyksikkö voidaan joustavasti sijoittaa asiakkaan tarpeiden mukaan.   Lisävarusteita Suorakaasupolttimet […] Lue lisää »

Kiinteät kuivurit (S-sarja)

Mepun S-sarjan kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti ja luotettavasti vaativissakin olosuhteissa. Viljaerän kosteus ei vaikuta lopputulokseen, sillä vilja kuivatetaan kierrättämällä se kuivauskennojen läpi ja tasaamalla jyvän kosteus yläsäiliössä niin monta kertaa, että koko viljaerä on kuivattu. S-sarjan kuivureissa käytetään samaa korkealaatuista teknologiaa kuin Mepun suuritehoissa jatkuvatoimisissa kuivureissa. Pitkälle kehitetyn kuivausteknologian lisäksi kuivureiden suunnittelussa on […] Lue lisää »