Mepun READYMADE-kuivuri saadaan nopeasti käyttöön

Mepu on rakentanut jo vuodesta 1983 asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmiiksi sähköistettyjä, pitkälle koottuja ja helppokäyttöisiä eräkuivureita.

Kaikkiin Mepun valmistamiin kuivureihin on saatavilla Mepun READYMADE–konsepti, jolloin kuivuri toimitetaan sähköistettynä ja lähes asennusvalmiina. Moottorit ja johtosarjat liittimillä ovat valmiina. Valmiiksi kootut kuivauskennot, viljatilat ja kansi kaiteineen nopeuttavat rakentamista. Uuni, automaatio ja kaikki käyttöönotolle olennaiset elementit sisältyvät Mepu READYMADE-toimituksiin.
 

Nykyaikainen kuivausteknologia

Mepun kuivausteknologia on energiatehokas. Kuivauksessa käytettävät lämmönlähteet takaavat korkean hyötysuhteen. Kuivuriin voit valikoida BASIC- tai SEMI-ohjauskeskuksen tai AUTO-täysautomaation jatkuvalla kosteudenmittauksella sekä etäkäytöllä. Tarkka kosteudenmittaus vähentää kallista yli- tai alikuivausta saavuttaen halutun kosteuden, säästä riippumatta.

Aksiaalipuhaltimien taajuusmuuttajakäyttö vähentää sähkön kulutusta ja ilmamäärän portaaton säätö optimoi kuivausilman lämpötilan. Lisävarusteena kuivuriin on saatavana myös lämpöeristyspaketti, joka pienentää lämpöhukkaa, tehostaa kuivausta ja säästää jopa 10-20% energiakustannuksissa.

Mepu READYMADE-kuivuri ei vaadi erikoiskuljetuksia. Pystytys ja käyttöönotto tapahtuu nopeasti. Jälleenmyyntiarvo pysyy tunnetusti korkeana. Mepu-kuivureiden käyttöikä on tunnetusti pitkä ja huolto- ja varaosakulut alhaiset.

 

kmaayhteys.jpg