S-sarjan tuoteominaisuudet

m5-01.jpg1. Pohjakartio

Jyrkkäkylkinen ja sileäseinäinen pohjakartio varmistaa viljan valumisen kaikissa tilanteissa, mikä osaltaan takaa huolettoman kuivausprosessin. Pohjakartio on helppo puhdistaa isosta huoltoluukusta.

 

m5-02.jpg2. Syöttölaite

Pyörivien syöttötelojen nopeus on säädettävissä, mikä varmistaa tasaisen viljan kierron kaikissa olosuhteissa kaikilla viljalajeilla. Portaaton pohjaluukkujen säätö- / avausmekanismi mahdollistaa murskaamattoman viljan syötön eri viljalaaduilla.

Syöttölaite on helposti puhdistettavissa sivussa olevien huoltoluukkujen ja avattavien pohjaluukkujen kautta.

 

m5-03.jpg3. Ilmakanavat

Ilmakanavien sisäpinta on sileä, jolloin vilja ei tartu pinnoille ja huollon tarve on vähäinen. Optimoitu ilmakanavien pinta-ala takaa energiaa säästävän kuivaustuloksen.

Isokokoisten huoltoluukkujen ansiosta huolto on helppoa ja nopeaa. Ilmakoteloihin lentänyt vilja palautuu molemmilta puolilta takaisin syöttölaitteeseen ja näin ollen vähentää ilmakoteloiden puhdistustarvetta.
 

4. Elevaattori

Lähes huoltovapaa, suoravetoinen, tehokas ja varmatoiminen kuppielevaattori varmistaa kuivurin nopean täytön ja tyhjennyksen. Elevaattori voidaan sijoittaa joustavasti suhteessa kuivuriin, mikä helpottaa vaunukuivurin asemointia. Elevaattorin yläpäässä on 3-tiejakaja, jolla viljan kulku voidaan muuttaa kuivuriin tai kuivurista pois.

Lue lisää: Elevaattorit

 

m5-05.jpg5. Viljasäiliö

Kestävä ja sileäpintainen viljasäiliö varmistaa viljan valumisen kuivauskennostoon myös märissä olosuhteissa, mikä varmistaa ongelmattoman kuivauksen.
 

6. Kuivauskennot

Kiilaharjakuivauskennosto takaa ilman ja viljan tehokkaan sekoittumisen, jolla saadaan tasalaatuinen ja energiatehokas kuivaustulos. Kuivauskennosto pysyy puhtaana sileiden sisäpintojen ansiosta, jolloin huolto on nopeaa ja vaivatonta.

 

m5-07.jpg7. Esipuhdistin ja levitinlautanen

Levitinlautasella (S3- ja S4-mallit) varustettu esipuhdistin levittää viljan tasaisesti viljasäiliöön, täyttää viljasäiliön tehokkaasti sekä puhdistaa viljaa roskista ja pölystä.

 

m5-08.jpg8. Puhaltimet

Korkean hyötysuhteen keskipako- tai aksiaalipuhaltimet takaavat kustannuksia säästävän kuivaustuloksen.

 

m5-11.jpg9. Lämmönlähde

Tehokkaat yli- ja alipaineuunit takaavat kustannuksia säästävän kuivaustuloksen.

 

m5-09.jpg10. Ohjauskeskus

Vakiovarusteena yksinkertainen ja looginen hallintapaneeli, jolla kuivuria on erittäin helppoa käyttää.

Lue lisää: Ohjausjärjestelmät