Viljasiilot  joustavaa ja luotettavaa viljan varastointia

Mepun viljasiilot ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset. Laajasta valikoimasta voit valita mieleisesi koon ja mallin tarvitsemillasi varusteilla. Modernit siilot ovat edullisia ja nopeita asentaa. Siilot sopivat kaikkien viljalajien varastointiin. Teräskartiopohjasiiloa voidaan käyttää monipuolisesti myös puskurivarastona tai pellettisiilona.
 

Markkinoiden laajin siilovalikoima maatalous- ja teollisuuskäyttöön

Siilojen seinä- ja kattoelementeissä on poikkeuksellisen hyvä korroosion kestävyys. Seinäelementtien galvanoinnin vahvuus on jopa 600g/m2. Kattoelementit on valmistettu Magnelis®-materiaalista, joka antaa ennennäkemättömän suojan pinnoille ja saumakohtiin korroosiota vastaan myös ankarissa olosuhteissa.

Vakiovarusteisiin kuuluuvat seinäjäykisteet, suuri miesluukku, tikkaat sekä täyttöaukko ja tarkistusluukku katolla. Siilon kokoaminen pulttiliitoksilla on helppoa ja nopeaa. Lisävarusteita ovat kairan läpivienti ja suojaputket, tyhjennysruuvit, viljan tasovahti ja puhallin.

Koko mallisto (pdf)

 

lataa_mepu.jpg kmaayhteys.jpg

 


 

Viljan tasovahti

Siiloihin on saatavana mekaaninen, huoltovapaa ja helposti asennettava tasovahti. Se on luotettava ja kustannustehokas tapa seurata viljatason korkeutta siilossa. Kun viljamäärä saavuttaa tasovahdin, sen väri muuttuu mustasta vihreäksi - loistaen jopa pimeässä! Tasovahteja voi asentaa siilon seinälle kaikkien tärkeiden kerrosten kohdalle.